پنجشنبه ۱۲ تیر ۰۴

ارتباط مستقیم شخصیت با موسیقی

هر آنچه درباره موسیقی باید بدانید

ارتباط مستقیم شخصیت با موسیقی

۵۱ بازديد

معمولا، ما انتخاب می کنیم که به موسیقی شاد گوش بدهیم یا غمگین؛ نکته ی جالب توجه این است که مغز ما به انواع مختلف موسیقی واکنش های متفاوتی نشان می دهد.

معمولا، ما انتخاب می کنیم که به موسیقی شاد گوش بدهیم یا غمگین؛ نکته ی جالب توجه این است که مغز ما به انواع مختلف موسیقی واکنش های متفاوتی نشان می دهد. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا به بررسی ارتباط مستقیم شخصیت هر فرد با موسیقی بپردازیم .همچنین میتوانید با مراجعه به سایت ما از دانلود بهترین آهنگ های خوانندگان زن لذت ببرید...

حتی قطعات کوتاهی از موسیقی شاد یا غمگین می تواند بر روی ما تاثیر داشته باشد. تحقیقات نشان داده است بعد از شنیدن یک قطعه ی کوتاه موسیقی، شنوندگان تمایل بیشتری به نشان دادن یکی از دو حالت شاد یا غمگین داشتند تا خود را با آهنگ موسیقی تطبیق دهند.

نکته ی جالب دیگری که درباره ی چگونگی تاثیر موسیقی بر احساسات ما وجود دارد، این است که دو نوع عواطف مرتبط با موسیقی وجود دارد: عواطف ادراکی و عواطف احساسی. این بدان معنی است که گاهی اوقات ما می توانیم عواطف موجود در یک قطعه ی موسیقی را درک کنیم بدون اینکه آن را لزوما در آن لحظه احساس کنیم. مثلا برخی از ما شنیدن موسیقی غمگین را لذت بخش می دانند تا اینکه آن را غمگین و افسرده کننده بدانند.

 

سر و صداهای پیرامون ما نیز می تواند موجب افزایش خلاقیت انسان شود. بهترین نقطه ی خلاقیت، زمانی به وجود می آید که صدای ملایمی (با شدت متوسط) وجود داشته باشد.

نحوه ی کارکرد آن به این صورت است که سر و صدای ملایم، باعث سخت تر شدن پردازش مغز می شود و همین در نهایت موجب افزایش خلاقیت خواهد شد.

اما در سرو صدای بیش از حد زیاد، تفکر خلاق ما مختل می شود؛ چرا که مغز ما در حال اشباع شدن از سر و صدا و همچنین کشمکش برای پردازش اطلاعات به طور موثر است. این موضوع، بسیار شبیه به تاثیر دما و نور بر میزان بهره وری ماست. در اینجا بحث شد که یک محیط با شلوغی اندک، می تواند دارای فایده ی بیشتری باشد.

موسیقی کلاسیک

طرفداران موسیقی کلاسیک غالبا انسان هایی درون گرا و آرام هستند. برخلاف تصور بسیاری از افراد که فکر می‌کنند این اشخاص زندگی خشک و به شدت قانون مندی دارند، طرفداران کلاسیک زندگی را بسیار راحت می‌گیرند و هیچ گاه در شرایط سخت و چالش انگیز زندگی فشار زیادی به خود و دیگران وارد نمی‌کنند. این افراد از روحیه ی خوب و عزت نفس بالایی برخوردار اند.

بیشتر افرادی که به موسیقی کلاسک علاقه دارند ضریب هوشی بالاتری نسبت به افراد عادی دارند، این افراد معمولا به خاطر هوش بالا و ویژگی های درونگرایی خود چندان تمایلی به حضور در مکان های شلوغ و پر سر و صدا ندارند. آنها معمولا افراد پیچیده با عقاید خاصی هستند که از بحث کردن بر سر عقاید و موضوعات چالش برانگیز لذت می‌برند.

موسیقی راک و آلترنیتیو

یکی از نکات جالبی که در تحقیق مربوط به رابطه‌ی سلیقه موسیقی و شخصیت به دست آمد این بود که برخلاف تصور عموم مردم که طرفداران موسیقی های راک اند رول را افرادی پرخاشگر و عصبانی می‌دانند، این افراد به شدن آرام و گوشه گیر هستند. در واقع بیشتر طرفداران این نوع موسیقی همان افرادی بودند که کمتر سر و صدای آن ها می‌شنیدیم. اما نیروی خلاقیت و پرورش این افراد بسیار خارق العاده و کم نظیر است.

البته این را هم بگویم که طرفداران راک با وجود آرام و گوشه گیر بودن به هیچ وجه خجالتی نیستند بلکه گاهی اوقات به نوعی هم خودخواه می‌شوند. اما به طور کلی خلاقیت از ویژگی های بارز این افراد است.

موسیقی پاپ

بر طبق تحقیقات طرفداران موسیقی پاپ نسبت به سایر افراد خلاقیت کمتری از خود نشان دادند اما در عوض بیشتر این افراد شخصیتی به شدت اجتماعی و پرانرژی دارند. این افراد اعتماد به نفس بسیار بالایی دارند و از تجربه های جدید در زندگی استقبال می‌کنند.

به طور کلی برونگرایی با سطح شاد بودن موسیقی رابطه مستقیمی دارد، افرادی که موسیقی های پاپ شاد را دوست دارند افرادی هستند که از موسیقی بیشتر برای تنظیم خلق و خوی خود استفاده می‌کنند زیرا مغز آن ها علاقه دارد تا در حین گوش دادن به موسیقی دوپامین آزاد کند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.